Glassfôret rustfritt stålutstyr

Det glassbelagte utstyret fra Taiji er produsert av 304 eller 316L rustfritt stål og foret med vårt overlegne glass. Det kan perfekt beskytte mediet mot å være forurenset av jernion.

Detailed description

Glassfôret rustfritt stålutstyr
Det glassbelagte utstyret fra Taiji er produsert av 304 eller 316L rustfritt stål og foret med vårt overlegne glass. Det kan perfekt beskytte mediet mot å være forurenset av jernion. Designet og bygget til internasjonalt anerkjente GMP-standarder, kan den glassbelagte stålreaktoren møte høyere krav til operatørens sikkerhet og produktkvalitet.


Produktgalleri

image001(001).jpg

image002(001).jpg

Spalt flens og klemmer som brukes på glassbelagt rustfritt stål utstyr er alle laget av rustfritt stål. Basert på kundens ønske kan vi utføre varmeisolerende på ytre overflate av stålprosessutstyret.

Vi er en av de ledende produsenter og leverandører av rustfritt stål i rustfritt stål, og betaler høy oppmerksomhet på kvalitet. Hvis du er interessert i våre produkter laget i Kina, velkommen til å kontakte vår fabrikk for mer informasjon. Vi tilbyr deg den beste servicen og konkurransedyktige priser.

Hot Tags: Glass-lined rustfritt stål utstyr, Kina, produsenter, fabrikk, laget i Kina
Beslektede produkter
Feedback