Manway Cover (for Glass-Lined Reactor)

Her finner du våre overlegne manwaydekselløsninger designet for glassforede reaktorer. De sikrer sikker drift og enkel åpning og rengjøring.

Detailed description

Manway Cover for Glass-Lined Reactor
Som en ledende leverandør av glassforede utstyrs- og prosessutstyrs deler, tilbyr Taiji et bredt spekter av reaktortilbehør for å sikre sikker inneslutning av farlige kjemikalier i reaktoren og høy operatørsikkerhet, samt forbedret prosesseringseffektivitet og produktkvalitet. Her finner du våre overlegne manwaydekselløsninger designet for glassforede reaktorer. De sikrer sikker drift og enkel åpning og rengjøring.


Produktgalleri

image001(001).jpg

Manway Cover

image002(001).jpg

Manway Cover med Sintret Sight Glass

image003(001).jpg

image004(001).jpg

1. Veggdeksel med beskyttelsesring og fjærassistert åpningsenhet
Dette manway-dekselsystemet kan enkelt installeres på toppen av glassforede reaktorer. Fjærinnretningen gjør at dekselet lett kan åpnes og lukkes. Beskyttelsesring beskytter brønnen mot slitasje og skade ved fôring.


2. Manway Cover med Sight Glass
Den glassforede reaktoren manway cover er et oppgradert produkt. Det er mer egnet for reaktoren ved hjelp av CIP rengjøringssystem. Vi integrerer siktsglasset i dekslet ved hjelp av høytemperatursintring. Dette gjør det enklere å rengjøre glasset. Manway dekselet er mer praktisk å bli åpnet på grunn av en rask åpning enhet.


Vi er en av de ledende manway cover (for glassforet reaktor) produsenter og leverandører, med høy oppmerksomhet på kvalitet. Hvis du er interessert i våre produkter laget i Kina, velkommen til å kontakte vår fabrikk for mer informasjon. Vi tilbyr deg den beste servicen og konkurransedyktige priser.

Hot Tags: Manway Cover (for glassforet reaktor), Kina, produsenter, fabrikk, laget i Kina
Beslektede produkter
Feedback