High Performance Emalje

Også kjent som glasaktig emalje kommer med utmerket motstand mot korrosjon av surt og alkalisk medium, mekanisk støt og skarp temperaturvariasjon. Spesielt kan den motstå korrosjonen ved alle organiske og uorganiske syrer, organiske løsningsmidler og svak base, bortsett fra flussyre og sterk fosforsyre.

Detailed description

High Performance Emalje for Glass Fôr
TJ09 emalje for glassforing er selvstendig utviklet av Taiji, og den har en spesielt høy ytelse som har nådd et internasjonalt avansert nivå. For eksempel kommer den industrielle porselenemaljen, også kjent som glasaktig emalje, med utmerket motstand mot korrosjon av surt og alkalisk medium, mekanisk sjokk og skarp temperaturvariasjon. Spesielt kan den motstå korrosjonen ved alle organiske og uorganiske syrer, organiske løsningsmidler og svak base, bortsett fra flussyre og sterk fosforsyre.


Produktgalleri

image001(001).jpg


image002(001).jpg


image003(001).jpgimage004(001).jpg


image005.jpg

TAIJI emalje vedtar internasjonal avansert elektrisk ovn sintringsprosess og nøyaktig sammensetning for emalje, kontrollerer hver produksjonsprosess, og garanterer fullstendig kvaliteten på emaljen.
Ved hjelp av toppmoderne elektrisk sintringsprosess, med nøyaktig sammensetning og streng prosesskontroll, er kvaliteten på Taijis emalje glass garantert.


Korrosjonskurver

Korrosjonskurvene viser den typiske korrosiviteten til surt og alkalisk medium. Da korrosjonsfrekvensen er mindre enn 0,1 mm / år, betyr det at mediet har svært svakt korrosjon på glassforingen. Så det anbefales. Når korrosjonsfrekvensen er innenfor 0,1 ~ 0,2 mm / år, kan korrosjonen ikke overses. Regelmessig inspeksjon må gjøres for å se hvor langt glasset har blitt korrodert. Når korrosjonsfrekvensen er mer enn 0,2 mm / år, er mediet imidlertid alvorlig etsende for glassforingen og er derfor ikke anbefalt her.


Vi er en av de ledende produsenter og leverandører av høy ytelse emalje, og betaler høy oppmerksomhet på kvalitet. Hvis du er interessert i våre produkter laget i Kina, velkommen til å kontakte vår fabrikk for mer informasjon. Vi tilbyr deg den beste servicen og konkurransedyktige priser.

Hot Tags: Høy ytelse emalje, Kina, produsenter, fabrikk, laget i Kina
Beslektede produkter
Feedback