Glassfôret spyleventil

Spyleventilen kan utstyres med tanteltopp for å realisere sanntidsmåling av temperatur i reaktoren og derved unngå temperaturforsinkelse eller feil forårsaket av bruk av termoelement.

Detailed description

Glassfôret spyleventil
Vanlige glasslinjede spyleventiler
Den glassfylte spyleventilen brukes spesielt som spylebunnventil eller bunnventil for glassforede reaktorer. Ventilhuset er produsert av støpejern eller stål, og både den indre overflaten av ventilhuset og den ytre overflaten av ventilkjernen er foret med vårt høyytelsesglas. Ventilkjernen er forseglet ved å komprimere PTFE-tetningsringen. Denne glassfylte utløpsventilen er kategorisert i to typer: Øvre bevegelsestype og nedre bevegelsestype.


Produktgalleri

image001(001).jpg


image002(001).jpg


image003(001).jpg

Air Actuated Glass-Lined Spyle Ventil


image004(001).jpg

Glass-lined Spyle Ventil med Bellows Seal


image005(001).jpg

Vanlige glasslinjede spyleventiler

image006(001).jpg

Glass-lined Spyle ventiler med Bellows Seal


Spyleventilen kan utstyres med tanteltopp for å realisere sanntidsmåling av temperatur i reaktoren og derved unngå temperaturforsinkelse eller feil forårsaket av bruk av termoelement. I tillegg, ved å bytte den luftaktiverte enheten for ventilkjernen, kan du eksternt kontrollere utladningen av reaktoren.


Glass-lined Spyle ventiler med Bellows Seal
Denne spyleventilen med bælgesel er et alternativ til spyleventilen med pakningstetning. Det sikrer pålitelig tetningsytelse, enkel rengjøring og evne til å trekke høyere driftstrykk. Ventillegemet er støpt ved hjelp av stempling, som forbedrer materialstyrken drastisk. Driftstemperatur: -19-200 ℃; Arbeidstrykk: 0,6Mpa-1,6Mpa.


Vi er en av de ledende produsentene og leverandørene av glassfôrventiler, og betaler høy oppmerksomhet på kvalitet. Hvis du er interessert i våre produkter laget i Kina, velkommen til å kontakte vår fabrikk for mer informasjon. Vi tilbyr deg den beste servicen og konkurransedyktige priser.

Hot Tags: Glass-lined flush ventil, Kina, produsenter, fabrikk, laget i Kina
Beslektede produkter
Feedback