Glassfôret omrører

Den konvensjonelle typen glassforet agitator fra Taiji er tilgjengelig i anker type, padleform, turbintype, kombinasjonstype og andre typer.

Detailed description

Glassfôret omrører
Den konvensjonelle typen glassforet agitator fra Taiji er tilgjengelig i anker type, padleform, turbintype, kombinasjonstype og andre typer. De gir komplette spesifikasjoner og førsteklasses kvalitet. Kunder kan velge forskjellige blandetyper i henhold til forskjellige reaksjonsmedier og forskjellige spesifikasjoner for glassforet reaktor.


Produktgalleri

image001 (001) jpg


image002 (001) jpg


image003 (001) jpg


image004 (001) jpg


image005 (001) jpg

image006 (001) jpg


Taijis glassforede reaktor-agitatorer er foret med vår TJ09 emalje. Med beprøvd og mest oppdatert innsamlingsteknologi har glassdelte deler utmerket motstand mot korrosjon, mekanisk støt og skarp temperaturvariasjon.

Vi kan også designe og produsere alle slags ikke-standard glassforedrende agitator til kundens spesifikke krav.Vi er en av de ledende produsentene og leverandørene av glassfremkallende agitator og betaler høy oppmerksomhet på kvalitet. Hvis du er interessert i våre produkter laget i Kina, velkommen til å kontakte vår fabrikk for mer informasjon. Vi tilbyr deg den beste servicen og konkurransedyktige priser.

Hot Tags: Glass-lined agitator, Kina, produsenter, fabrikk, laget i Kina
Beslektede produkter
Feedback